Diensten

  Keukenmontage
Keukenverkoop
Keukenonderhoud
Klussen

Keukenmontage
U kunt terecht voor het totaalpakket: van voorbereidende werkzaamheden zoals het verwijderen van de oude keuken, op zijn plaats brengen van gas- en waterleidingen en elektra tot het plaatsen van de kasten en plaatsen en aansluiten van de apparatuur. Maar ook de ‘finishing touch' zoals betegelen van de muren en vloerafwerking behoren tot de mogelijkheden. Voor specifieke werkzaamheden zoals bijplaatsen van groepen (elektra) of stucwerk worden deskundige en betrouwbare personen ingeschakeld. De contacten worden desgewenst geregeld zodat u met één persoon van doen hebt. De zorg wordt u uit handen genomen.

Keukenverkoop
Er is geen winkel waar u opstellingen kunt bekijken, maar u krijgt intensieve begeleiding bij het ontwerp en de meest optimale keuze die tegemoet komt aan uw wensen. Praktisch en kostenbewustzijn staan, naast creativiteit, hoog in het vaandel.
De voornaamste leverancier is Störmer Keukens. Deze fabriek levert een zeer hoogwaardige kwaliteit keukenmeubels, waarvan alle laden standaard voorzien zijn van het uitermate comfortabele Blu-Motion systeem. De fabriek is gevestigd in het Duitse Enger.
Uw keuken wordt persoonlijk opgehaald in Duitsland.
Eventueel kunnen ook andere merken geleverd worden, bijvoorbeeld Bribus.

Alle door u gewenste apparatuur kan geleverd worden. Om enkele voorbeelden te noemen: Atag, Etna, Pelgrim, Zanussi, Bosch, Siemens, Boretti. Aan de hand van uw wensen en specifieke omstandigheden wordt advies gegeven over de fabrikant met de beste prijs/kwaliteitverhouding.

Het werkblad is een belangrijk deel van het aanzicht van uw keuken en is een zeer persoonlijke keuze. Van kunststof tot echt hout en graniet: er is gekozen voor de beste leveranciers: Multiblad (kunststof en massief hout), Real Stone (graniet) en Erbi (glas en beton).

Alle mogelijke accessoires kunnen geleverd worden. Daarbij kunt u denken aan zeeppompjes, roestvrijstaal-cleaner, luxe verlichting en railingsystemen etc. Op de website van mijn hoofdleverancier Doeco vindt u het totale assortiment.

Keukenonderhoud
Naast plaatsen en leveren van nieuwe keukens, behoort onderhoud van uw nieuwe of bestaande keuken vanzelfsprekend tot de mogelijkheden. Uw kraan lekt? De deurtjes hangen niet zo mooi meer? Plaatsen van een nieuwe kraan of apparaat of het nastellen van de keuken verzorg ik graag.

Klussen
Voor uiteenlopende vragen kunt u terecht. Om enkele te noemen: een lamp of een gordijnrail ophangen, aftimmeren van een dakkapel, kasten op maat gemaakt of een wand plaatsen. Stelt u gerust uw vraag, via e-mail - dat kan via de pagina ‘Uw reactie ' - of neem telefonisch contact op.